Heerlijke massage bij SportmassageSerena

In het pand van Dansstudio SerenaDance vindt u eveneens de massagepraktijk SportmassageSerena, waar wij u kunnen voorzien van een massage in Capelle aan den IJssel. Wij verzorgen hier verschillende massages. Kom gerust langs voor een ontspanningsmassage, sportmassage, hotstonemassage, stoelmassage, behandeling bij blessures of medical taping.

Over onze massagesalon

Naast onze dansstudio hebben wij ook onze eigen massagesalon waar iedereen welkom is. Deze massageruimte zit gewoon in hetzelfde pand en bestaat al sinds 2013. Onze masseur is NGS-gediplomeerd en zeer ervaren. Dankzij het uitgebreide aanbod zit er altijd wel een massagebehandeling tussen die op uw wensen en eventuele klachten aansluit. Neem desgewenst contact met ons op om advies te vragen.

U hoeft uiteraard niet per se klant te zijn van SerenaDance om gebruik te maken van de massagestudio. Wel is het zo dat leden 10% korting op een massage naar keuze ontvangen op vertoon van de dansledenpas. Kom vooral eens langs als u na het sporten of voor ontspanning gebruik wilt maken van onze massagediensten.

Sportmassage, Ontspanningsmassage
30 minuten € 28,00
45 minuten € 37,00
60 minuten € 45,00

Hotstone massage
30 minuten € 35,00
60 minuten € 55,00

Strippenkaart (sport-/ontspanningsmassage)**
5x massage van 30 minuten €135,00
5x massage van 45 minuten €175,00
5x massage van 60 minuten €199,00

** Betaling ineens te voldoen bij de 1ste afspraak per pin of overschrijving. De strippenkaart is 1 jaar geldig na ingangsdatum.

Massage aan huis of in bedrijf

Naast een massagebehandeling in onze studio, kunnen wij eveneens een massage op locatie aanbieden. Onze masseuse komt dan bij u langs met een speciale massagestoel om u zo een persoonlijke behandeling te geven. Ideaal om lichaam en geest te ontstressen en even lekker te ontspannen. Bovendien werkt een stoelmassage motiverend voor uw werknemers en zorgt deze massagesessie ervoor dat personeel minder last heeft van schouder-, rug- en nekklachten.

Of u dus direct na een dansles wilt ontspannen, gewoon binnen wilt lopen voor een behandeling of liever wilt dat wij bij u langs komen: wij bieden u de perfecte massage. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u Dansstudio SerenaDance in Capelle aan den IJssel bellen via 085-8888603. Daarnaast bereikt u ons via het contactformulier. Bekijk de prijzen op de tarievenpagina. Wij staan van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 23:00 uur voor u klaar.

Serena Dance