Zumba: snel bewegen en lol hebben

Al een aantal jaren is zumba dance een razend populaire workout. En dat is niet voor niets – het fitnessprogramma is heel goed voor uw conditie en is bovendien gewoon ontzettend leuk. Bij Dansstudio SerenaDance zijn zowel jong als oud en zowel beginner als gevorderde aan het juiste adres voor diverse soorten zumba in Capelle aan den IJssel.

ZumbaGold / STRONGbyZUMBA

Daarnaast is Zumba Gold perfect voor degenen die rustig willen beginnen. Bent u een echte sportieveling? Volg dan onze STRONG by Zumba: een high intensity workout waar elke beweging verbonden is aan de beat. In de krachtige cardio- en spierconditiesessie verbetert u uw kracht en uithoudingsvermogen door enkel gebruik te maken van uw eigen lichaamsgewicht. Meer informatie over STRONGbyZumba? Bekijk de site

Zumbalessen volop fun

Zumba is een fitnessprogramma dat gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse dans. Deze training combineert verschillende vormen en stijlen Latin dansen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Maar hiphop- en fitnesselementen waaronder squats en lunges incorporeren we tevens in de zumbaworkout. Daarbij staan dansoefeningen en fitnessoefeningen op Latin muziek centraal, waardoor onze les Zumba Fitness iets wegheeft van aerobics. Zumba betekent dan ook ‘snel bewegen’ en ‘lol hebben’, twee dingen die in elke zumbales weer terugkomen.

Wij geven de training in de vorm van groepslessen. De zumbagroepslessen worden allemaal gegeven door gediplomeerde zumba-instructeurs. Zo bent u verzekerd van een professionele en goed uitgewerkte les, gegeven door een enthousiaste docent. Wel is het zo dat de lessen enorm populair zijn. Wees er daarom snel bij en reserveer vandaag nog een plekje.

Zumba Kids

Bij SerenaDance bieden wij de dans zumba aan voor alle leeftijden en niveaus. Naast onze reguliere Zumba Fitness geven wij onder meer Zumba Kids, een training die speciaal ontwikkeld is om kinderen ook enthousiast te maken over zumba. Door het speelse karakter en de eenvoudige danspasjes is deze workout een echte uitkomst om kinderen aan het bewegen te krijgen én te houden. Zumba Kids verdelen we onder in de leeftijdscategorieën 4 t/m 6 en 7 t/m 12, zodat alle kids het tempo goed bij kunnen houden en maximaal plezier uit de lessen kunnen halen

Bekijk de kosten en de lestijden en schrijf u in voor zumba! Meer weten of uzelf direct inschrijven? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 085-8888603 of via ons contactformulier. Zumba leren doet u bij Dansstudio SerenaDance uit Capelle aan den IJssel!

Serena Dance